Stare de teroare - Hillary Rodham Clinton, Louise Penny

Stare de teroare - Hillary Rodham Clinton, Louise Penny

An publicare
2021
Nr. Pagini
512
ISBN
9786068959795

Descriere

Un thriller geopolitic captivant si naucitor, scris de Louise Penny, autoare de bestsellere New York Times, si Hillary Rodham Clinton, al 67-lea Secretar de Stat al Statelor Unite.
  #1 in topul New York Times Fiction Hardcover #1 in topul New York Times Fiction Print and Ebook #1 in Amazon Charts in prima saptamana dupa lansare
Numit unul dintre cele mai asteptate romane ale sezonului de publicatiile People, Associated Press, Time, Los Angeles Times, Parade, St. Louis Post, Dispatch, The Guardian, Publishers Weekly si multe altele. Drepturile au fost vandute deja in 24 de teritorii   Un thriller politic pe care nu poti sa-l lasi din mana... Priviti-l ca pe refugiul din toamna aceasta. - CNN.com
  Trei autobuze explodeaza in trei tari din Europa. Secretul din spatele atentatelor se afla la Washington. Secretarul de Stat Ellen Adams intra intr-un joc periculos cu fosta administratie americana, cu Iranul, Pakistanul si Rusia in incercarea de a preveni un dezastru inimaginabil pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.   Hillary Rodham Clinton este prima femeie din istoria Statelor Unite care a devenit candidat prezidential din partea unui partid major. A fost al 67-lea Secretar de Stat dupa aproape patru decenii in care a ocupat inalte functii publice. Este sotie, mama si bunica, precum si autoarea altor sapte carti pe langa cea de fata.

Louise Penny a castigat mai multe premii literare internationale si este autoare de mai multe romane bestseller aflate pe locul 1 in clasamentele New York Times, USA Today, Globe and Mail (Toronto). Cartile cu inspectorul-sef Armand Gamache au fost traduse in treizeci si unu de limbi.

Pe aceeași temă

Julia Sokol,Steven Carter

Jacques Derrida,Jacques Derrida

Elizabeth Gilbert

Jerzy Kosinski

Hillary Clinton

Hillary Clinton R

Hillary Rodham Clinton,Hillary Rodham Clinton

Hillary Rodham Clinton

Hillary Rodham Clinton