Pachet Poezii ilustrate pentru copii - Otilia Cazimir, Elena Farago

Pachet Poezii ilustrate pentru copii - Otilia Cazimir, Elena Farago

Editura
An publicare
2021
Nr. Pagini
60+48+40+64
ISBN
5948494140244

Descriere

Pachetul contine titlurile:
• Baba Iarna intra-n sat si alte poezii - Otilia Cazimir (60 pagini)
• Catelusul schiop si alte poezii - Elena Farago (48 pagini)
• Printul Miorlau - Nina Cassian (40 pagini)
• Versuri mici pentru pitici (64 pagini)

Baba Iarna intra-n sat si alte poezii:
Cartea este potrivita pentru copiii care abia au invatat sa citeasca, dar si pentru parintii care vor sa petreaca niste timp de calitate cu copiii, sa le sustina creativitatea si sa ii indrume spre a petrece mai mult timp citind.   Catelusul schiop si alte poezii :
Aceasta carte de poezii ilustrata este potrivita pentru copiii de varste mici, fiind instrumentul perfect pentru stimularea imaginatiei si repetarea citirii. Ilustratiile realizate de Dana Popescu impreuna cu scrisul cu format mare si spatierea randurilor fac lectura usoara si distractiva pentru copii.   Printul Miorlau:
Cuprins: Martie, Invatatoarea, Printul Miorlau, Visul lui Fanel, Lizuca UitucaMinciuna, Domnisoara de smantana, In tara lui Mura-n gura, Cu nasu-n carte, Cea mai crunta dintre fiare, Cu incetinitorul.  
Versuri mici pentru pitici:
Versuri mici pentru pitici este o carte cu poezii pentru copii scrise de diversi autori, in care trezeste curiozitatea celor mici, pe fundalul unor imagini care stimuleaza imaginatia. Poeziile sunt usor de invatat si se pot folosi pentru a exersa memoria copiilor prin joaca. Cartea este potrivita pentru copiii care abia au invatat sa citeasca, dar si pentru parintii care vor sa petreaca niste timp de calitate cu copiii, sa le sustina creativitatea si sa ii indrume spre a petrece mai mult timp citind.

Pe aceeași temă

Otilia Cazimir