Tarotul Lenormand

Tarotul Lenormand

Descriere

Tarotul Lenormand 36 carti

Interpretarea mesajului revelat de cartile divinatorii presupune o imaginatie foarte vie. Pe de alta parte, este extrem de important sa manifesti o anumita precautie in ceea ce priveste formularea interpretarii tale. Cartomantia este o arta ce poate imbunatati intelegerea naturii umane. Retine insa: ea te invata foarte multe lucruri nu doar in ceea ce ii priveste pe clientii tai, ci si in ceea ce te priveste pe tine!

Mademoiselle Lenormand a fost cea mai vestita ghicitoare a secolului XIX. Ea a exercitat o influenta majora asupra traditiei cartomantiei, iar pachetul de carti pe care obisnuia sa il foloseasca a ajuns sa ii poarte numele. Marie-Anne-Adelaide Lenormand s-a nascut la Alencon, in data de 27 mai 1772 (deci in zodia Gemenilor), si a murit la Paris in data de 25 iunie 1843. Dupa ce si-a primit educatia la o manastire, ea s-a decis sa traiasca in capitala, unde s-a mutat la varsta de 21 de ani. Prima ei slujba a fost de spalatoreasa, dar in scurt timp ea s-a asociat cu ghicitoarea Madame Gilbert. Cel care atragea clientii pentru cele doua ghicitoare era ucenicul unui macelar, pe nume Flammermont. Scurtul sejur intr-o inchisoare in timpul Revolutiei Franceze nu i-a afectat cu nimic reputatia lui Lenormand, iar cea de-a doua incercare a ei de a-si lansa cariera s-a dovedit a fi un succes atat de mare incat ea a strans o avere considerabila. La moartea sa, ea a lasat mostenire un palat langa Poissy, o mosie in Alencon si o casa la Paris.
Acest pachet de carti divinatorii, caracterizate prin sofisticarea si finetea rafinata a inaltei societati din Franta in secolele XVIII-XIX, trebuie sa fie considerate niste carti de salon. Desi cartile divinatorii folosite in pachetul modern sunt de data mai recenta, ele apartin unor traditii care si-au avut originea intr-o epoca in care burghezia a devenit din ce in ce mai interesata de aspectele oculte si enigmatice.

Instructiunile de utilizare sunt pe site-ul editurii Adevar Divin.

Pe aceeași temă