Umbrele care ne despart

Umbrele care ne despart

Descriere

Alessandra s-a saturat sa fie ignorata si are un plan pentru a obtine puterea dorita: Curteaza-l pe Regele Umbrelor. Casatoreste-te cu el. Ucide-l si ia-i regatul.
  Nimeni nu stie cat de puternic este cu adevarat Regele Umbrelor. Unii sustin ca le poate comanda umbrelor care se invart in jurul lui sa-i indeplineasca orice porunca. Altii afirma ca ele ii vorbesc, soptindu-i gandurile dusmanilor sai. Asta n-o impiedica pe Alessandra, constienta de propria valoare, sa faca tot ce ii sta in putinta sa obtina coroana.   Insa nu este singura care incearca sa-l ucida pe rege. Pe masura ce au loc tot mai multe tentative de asasinare, Alessandra se trezeste luptand sa-l tina in viata, suficient cat el sa o incoroneze regina lui - straduindu-se, in tot acest timp, sa nu-si piarda inima. Pana la urma, cine ar fi mai potrivita pentru Regele Umbrelor daca nu o regina vicleana si parsiva?
Umbrele care ne despart este un roman fantasy intunecat, hipnotizant si extrem de captivant. Cu un mister fascinant si personaje complexe, este o aventura sclipitoare despre iubire si goana dupa putere. Simplu spus: este indelung asteptata poveste de dragoste dintre doi Viperini. - Kerri Maniscalco, autoarea seriei Anchetele lui Audrey Rose   Cel mai nou roman al Triciei Levenseller, Umbrele care ne despart, este un fantasy decadent si captivant, plin de intrigi, conspiratii la curte si mancare din belsug, descrisa cu atata savoare, incat nu pot sa nu ma declar o admiratoare infocata. - Kendare Blake, autoarea seriei Trei coroane intunecate   O aventura malefic de amuzanta cu corsete si pumnale incrustate cu rubine. Levenseller ne abandoneaza la o curte regala unde competitia este condusa de Alessandra, o nobila nemiloasa si increzatoare care isi doreste sa-l detroneze pe Regele Umbrelor si sa devina regina. Abilitatile misterioase ale Regelui si secretele intunecate de la curte ii infraneaza avantul de a domni, toate acestea punand bazele unei povesti de iubire pasionale si neprevazute. Umbrele care ne despart va incinge paginile - si inima cititorului. - Emily R. King, autoarea seriei The Hundredth Queen   O poveste de iubire vicioasa, satisfacatoare, si o confruntare perfect echilibrata, cu doi adversari redutabili. - Booklist   Romanul fantasy ideal pentru cititorii in cautarea unei lecturi amuzante, in care personajele negative detin toata puterea. - School Library Journal

Pe aceeași temă

Tricia Levenseller