Fata A

Fata A

Descriere

• Bestseller Sunday Times • Bestseller New York Times
• Top 5 bestseller in Irlanda si Australia
• Top 10 bestseller in Noua Zeelanda • Drepturile de ecranizare au fost preluate de Sony, care va adapta romanul intr-un serial regizat de Johan Renkc (Cernobil)

O sa-ti placa daca ai citit si: Fata din tren, Obiecte ascutite, Fata din cabina 10
  Lex Gracie nu vrea sa se gandeasca la familia ei. Nu vrea sa se gandeasca la copilaria petrecuta in casa parintilor ei, supranumita Casa Ororilor. Si nu vrea sa se gandeasca la identitatea care i-a fost atribuita: Fata A - fata care a evadat. Impreuna cu sora ei mai mica, Evie, Lex vrea sa transforme casa intr-o forta a binelui. Dar mai intai trebuie sa se impace cu ceilalti sase frati si surori - si sa infrunte demonii acelei copilarii intunecate prin care au trecut cu totii, chiar daca in moduri nebanuit de diferite.
E fantastica, mi-a placut la nebunie. - Paula Hawkins
Un clasic modern. - Jeffery Deaver
Un debut naucitor. - Washington Post
Ravasitoare si puternica. - The New York Times Abigail Dean s-a nascut la Manchester si a crescut in Peak District. A absolvit Universitatea Cambridge cu o diploma in limba engleza. A fost librar pentru Waterstones, apoi a lucrat cinci ani ca avocat la Londra, iar in vara lui 2018 si-a luat liber ca sa lucreze la romanul ei de debut, Fata A, chiar inainte sa implineasca treizeci de ani. Acum este avocat pentru Google si scrie la al doilea roman.

Pe aceeași temă

Abigail Dean

Abigail Dean

Abigail Dean