Frustreaza-te

Frustreaza-te

Autor
Editura
An publicare
2020
Nr. Pagini
150
ISBN
6426308005259

Descriere

Ai grija de angajatii tai daca vrei ca ei sa aiba grija de clienti.
Asta trebuie sa fie prioritatea ta nr.1 ca si angajator: sa-ti pastrezi angajatii fericiti si asa vei avea clienti fericiti.
Daca iti calci angajatii in picioare pentru ca prioritatea ta sunt clientii, incepi sa asisti la inceputul sfarsitului afacerii tale.
Asa ca, fii ca un bunic pentru angajatii tai, nu fii seful lor.
Ca bunic, iti doresti ca nepotii tai sa fie fericiti, sa se simta mereu cu burta plina si sa atinga culmi ale succesului pe care tu nu le-ai visat niciodata.
Fa asta si ei iti vor aprecia eforturile, te vor ajuta ori de cate ori ai nevoie si daca cineva din exterior ii va intreba de ce insista sa faca atatea sacrificii ca sa-ti fie tie bine, ei vor spune cu toata increderea: pentru ca si el ar face acelasi lucru pentru noi.
Caracterul omului il vezi prin felul in care vorbeste cu ospatarul, nu cu primarul! Despre autor: Sunt un filolog licentiat in studii economice, part-time barman, part-time model, part-time blogger, part-time consultant de imagine, part-time scriitor, full-time OM.
Nu am avut o lingura de argint in gura, dar am avut mereu tot ce am avut nevoie pentru a ma dezvolta ca individ si meritul ii apartine in totalitate familiei mele.
Ei au fost mereu alaturi de mine, sprijinindu-mi orice idee si lasandu-ma sa fac in viata exact pasii pe care mi i-am dorit, lasand la o parte presiunea societatii si mizand pe faptul ca pot alege orice carare atat timp cat am cu mine bagajul de valori si principii pe care mi le-au transmis cum au putut mai bine de-a lungul vietii.

Pe aceeași temă

Florian Suba

Valeriu Pănoiu

Tina Seskis,Tina Seskis

Cecelia Ahern

Liviu Pendefunda