Rețetar de aleasă gastronomie vegetariană
Descriere
Cartea noastră de bucate, fără dogme și ambiguități, vă introduce în filosofia gustului, fără carne și pește, într-o perfectă armonie a tradiției, integrării și alimentației moderne.În aceste pagini, bogate în rețete și foarte multe ilustrații superbe, am încercat să facem o sinteză a universului vegetarian, împărtășind tehnici culinare și rețete esențiale pentru a vă bucura de toate culorile pământului.Am preferat instrucțiunile tradiției țărănești, fără a pierde nicio clipă din vedere plăcerea. Plăcerea mâncării ca schimb de experiențe cultural-gastronomice. Plăcerea mâncării pentru a recupera bucuria pe care frica permanentă, „stresul“, publicitatea și televiziunea ne-au furat-o.Aceasta este „doar“ o carte de bucate. Dacă știi să o citești, conține învățăminte prețioase, o sinteză a înțelepciunii antice, a eticii, a culturii gastronomice, a petrecerii și veseliei.Celor ce preferă gusturi simple și naturale le recomandăm Rețetarul de aleasă gastronomie vegetariană, savoarea pură a soarelui, pământului și apei. În această carte veți descoperi informații despre zahăr, grăsimi, sare, aditivi alimentari.Tot aici veți găsi rețete de legume, supe, diverse creme, verdețuri, sănătate curată!