Viorica Dancila. Partea ei de adevar, autor Marga Nitu

Viorica Dancila. Partea ei de adevar, autor Marga Nitu

Editura
An publicare
2021
Nr. Pagini
191
ISBN
9786069507209

Descriere

Viorica Dancila a anuntat ca, alaturi de jurnalista Marga Nitu, a scris o carte in care va dezvalui detalii despre relatia sa cu Liviu Dragnea.   Protejata fostului lider PSD, care a ajuns la inchisoare dupa ce a fost condamnat pentru fapte de coruptie, si-a promovat cartea spunand ca "urmeaza momente interesante". 

Am vorbit despre multe dintre provocarile perioadei in care am fost prim-ministru, inclusiv despre relatia cu Liviu Dragnea, dar si despre campaniile electorale din 2019 si colaborarea cu cei care astazi conduc PSD, a scris Dancila pe Facebook.   Prima femeie ajunsa premier al Romaniei spune ca ramane "social-democrata si om de echipa".   Acesta e motivul principal pentru care am amanat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorala. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindca PSD nu se poate recladi decat pe adevar si pe analiza obiectiva a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmeaza momente interesante, mai scrie fostul premier, in mesajul publicat pe Facebook.   Viorica Dancila a fost trasa pe linie moarta de PSD dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis.

Pe aceeași temă

Marga Nitu

Marieta Breitkopf,Gabriela Bucovala,Simona Ceacu,Alina Codreanu,Emil Cozac,Andrei Horvat Marc,Vasile Ienutas,Andrei Ilonta,Gheorghe Maiorescu,Nicolae Musuroia,Alina Elena Nitu,Adonia Augustina Opris,Dorina Maria Pop,Catalin Mihai Ursu