Conservarea alimentelor. 370 de retete pentru camara dumneavoastra - MIrcea Georgescu

Conservarea alimentelor. 370 de retete pentru camara dumneavoastra - MIrcea Georgescu

Editura
An publicare
2012
Nr. Pagini
224
ISBN
9789738958845

Descriere

Conservarea alimentelor - 370 de retete pentru camara dumneavoastra

Peste 370 de retete pentru conservarea legumelor, fructelor, carnii, pestelui. Totodata sunt incluse in lucrare si retete pentru prepararea bauturilor racoritoare, mustului, vinului de casa si bauturilor de casa. Metodele sunt naturiste, traditionale si sanatoase pentru organism.
  Un adevarat ABC al conservarii alimentelor, ideal pentru pregatirea din toamna a conservelor de iarna.

Din cuprins:
• Masuri si greutati aproximative
• Aportul energetic al diverselor alimente
• Continutul în vitamine al principalelor alimente
• Metode de pastrare si conservare a legumelor
• Retete
• Conservarea unor specialitati de peste
• Taierea porcului la români
• Specialitati din carne
• Metode de pastrare si conservare a fructelor
• Fructe uscate si fructe confiate
• Dulceturi, gemuri, marmelade 
• Compoturi
• Bauturi racoritoare 
• Must si vin de casa
• Bauturi alcoolice.

Pe aceeași temă

Mircea Georgescu