Confesiunile unei fete rele

Confesiunile unei fete rele

Autor
Editura
An publicare
2020
Nr. Pagini
256
ISBN
9786069008737

Descriere

„Confesiunile unei fete rele”, volumul 3, este o carte care nu ar trebui să iți lipsească din bibliotecă. Incadrată atat in categoria de cărți erotice, cat și in cea de cărți de dragoste, este o lecție despre regăsirea curajului inimii și a asumării, despre iubirile trecutului, despre obsesiile care-ți zdruncină sufletul.
De iubire nu poți să te ascunzi. Nu poți să fugi, oricat de mult ai incerca. Anays M. vrea să iubească și să fie iubită. O poveste despre imposibilitatea de a te intoarce la paradisul pierdut al inocenței și la unica iubire.
Comandă acum continuarea poveștii citite de peste 35.000 de cititori și redescoperă adevărul iubirii!
Anays M. se va rătăci și redescoperi deopotrivă intr-o confesiune pe cat de puternică, pe atat de răvășitoare. Dintr-un duo al iubirii ajunge intr-un trio cu un simbolism ce pălește in fața iubirii. Iar de aici mai este doar un singur pas pană la a pierde totul, dar a găsi ceea ce credea cu adevărat pierdut.
O Anays M. mai umană, mai complexă, dar insoțită in continuare de acel cinism prin care s-a făcut remarcată de fostele iubiri și de viață. „Confesiunile unei fete rele”, volumul 3, te vor dezechilibra pe neașteptate din iluzia mariajului perfect.

Pe aceeași temă

Anays M.