Doar un alt Miracol

Doar un alt Miracol

Editura
An publicare
2020
Nr. Pagini
248
ISBN
9786069700037

Descriere

Uneori ai nevoie de „Doar un alt miracol” pentru a intelege ca viata este formata din franturi ce capata cu totul alt sens cand sunt imbinate ca piesele unui puzzle. O dorinta plantata in inimi si o ambitie de nestavilit sunt suficiente pentru a-i spune Universului ca esti pregatit sa-ti construiesti singur destinul.
Comanda acum noul titlu semnat de Dama de Trefla si convinge-te ca fiecaruia dintre noi i se intampla in viata cel putin un miracol!
Delilah isi doreste fericire pentru mama sa. Max isi doreste o familie. Dar cum ajung doi copii straini unul de celalalt sa isi indeplineasca dorintele dupa o seara petrecuta impreuna la sectia de politie?
„Ce mester scrantit al universului face timpul sa treaca atat de usor si copiii sa creasca atat de repede?”
Delilah initiaza un protest, pentru ca nu isi poate petrece Ajunul Craciunului alaturi de mama sa, care este chemata la munca. Max este obisnuit sa isi petreaca momentele pretioase ale vietii departe de tatal sau, dar resemnarea nu este in firea sa. Cateva dorinte, o provocare, o panza pentru pictura, un slogan, o cauza, internet banking, doua scrisori, un buletin de stiri, niste sfaturi de viata, o coada de matura, cabluri roase, un serial celebru, un nivel greu la Candy Crush, o baterie moarta, cateva telefoane, incuietori smart si multe, foarte multe alte lucruri mai tarziu si doar un miracol mai poate salva Craciunul.
Ar fi putut fi o seara linistita daca o adunatura ciudata de oameni, adusa laolalta de intamplari care ar putea fi considerate coincidente de unii si miracole de altii, nu s-ar certa de o parte si de alta a gratiilor din arest. Dar, pentru a intelege haosul acesta, e nevoie sa mergem printre filele cartii „Doar un alt miracol”, acolo unde incep de fapt povestile.
„Doar un alt miracol” este insusi universul in care inimile nu cauta „mai mult” sau „mai bine” in ceilalti, ci fericire! Porneste in calatoria care iti va scoate in cale miracolele si te va invata sa te bucuri de ele!

Pe aceeași temă

Dama De Trefla