Limba si literatura romana

Limba si literatura romana

Editura
An publicare
2020
Nr. Pagini
116
ISBN
9786067682747

Descriere

Limba si literatura romana. Clasa a IV-a. Caiet de lucru: Lecturi, exercitii de comunicare, de vocabular, notiuni teoretice

Avizat M.E.N. prin Ordinul nr. 3022 din 08.01.2018   Prezentul auxiliar la limba si literatura romana abordeaza toate continuturile din noua programa pentru clasa a IV-a, incluzand si notiuni teoretice si exercitii aplicative legate de textul narativ, descriptiv, informativ si de cel in versuri. Conform noilor tendinte in invatamant, care pun un mare accent pe intelegerea textului, am oferit spre analiza lecturi variate si interesante, folosind diverse metode moderne interactive: metoda cubului, jurnalul cu dubla si tripla intrare, teoria inteligentelor multiple, harta textului etc.
De asemenea, am prezentat si modele de organizatori grafici, care il ajuta pe copil sa extraga mai usor informatiile din textul citit si sa le organizeze eficient: diagrama Venn, ciorchinele, metoda Sinelg etc.
Speram ca acest auxiliar, prin abordarea completa a temelor din noua programa la limba romana, sa fie util elevilor si cadrelor didactice in lucrul la clasa.  

Pe aceeași temă

Cleopatra Mihailescu,Tudora Pitila

Adrian Costache,Adrian Savoiu,M.N. Lascar,Florin Ionita​

Florentina Samihaian,Sofia Dobra,Monica Halaszi,Anca Davidoiu Roman

Florentina Samihaian,Sofia Dobra,Monica Halaszi,Anca Davidoiu Roman,Horia Corches

Clasa 3,Georgiana Gogoescu

Mariana Cheroiu,Nicoleta Kuttesch,Mihaela Mușat,Florentina Nichitov

Clasa 4