Cu drag, din calimara inimii. Auxiliar pentru elevii claselor II-V - Gabriela Vilcu, Adriana Bozdoro, Alina Nechifor

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
106
ISBN:
9786065145481
BDCID:
00503813
Aceasta lucrare se adreseaza in primul rand elevilor din clasele primare, care pot simti uneori presiunea realizarii unei compuneri, indiferent de tipul ei, dar, este, de asemenea, si un instrument de lucru la clasa eficient pentru colegii invatatori.
Structural, cartea este organizata in trei capitole, fiecare capitol corespunzand unui aspect relevant al acestui tip de scriere.
Primul capitol, cu titlul Primii pasi... face o incursiune teoretica si practica prin principalele tipuri de compuneri cu care se vor intalni elevii din clasele II-IV, dupa criteriul modalitatilor de elaborare, evidentiindu-se in primul rand, etapele urmarite in realizarea lor, apoi fiind propuse si citeva compuneri model.
Urmatorul capitol, intitulat Sa cunoastem principalele tipuri de compuneri este dedicat prezentarii teoretice a compunerilor dupa materialul de sprijin utilizat si dupa tehnica utilizata de invatator, fiind definite si explicate compunerile libere, compunerile cu scop oficial si cele gramaticale.
Capitolul al treilea ocupa cea mai mare parte a lucrarii, are titlul Idei din calimara inimii si vizeaza in primul rand, materialele de sprijin, care pot dezvolta imaginatia copiilor, ca de exemplu, ilustratiile, proverbele sau ghicitorile, fiind punctate anumite sugestii premergatoare, urmate de noi modele de compuneri.

Carti Pentru Copii Carti Adolescenti Carti Auxiliare şcolare Carti Auxiliare Clasa A 5-a Carti Limba Si Literatura Romana Clasa 5 Carti Set Semestrul I + Semestrul Ii Clasa 5 Carti Auxiliare Clasa A 4-a Carti Auxiliare Clasa A 4-a Carti Set Semestrul I + Semestrul Ii Clasa 4 Carti Set Semestrul I + Semestrul Ii Clasa 4 Carti Limba Si Literatura Romana Clasa 4 Carti Limba Si Literatura Romana Clasa 4

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2022 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit