Ridica-te si incepe sa traiesti din nou!

Ridica-te si incepe sa traiesti din nou!

Autor
Editura
An publicare
2020
Nr. Pagini
252
ISBN
9786069008935

Descriere

Ridica-te si incepe sa traiesti din nou! este un elogiu adus femeii-eroine. Femeii de ieri, femeii de azi si femeii de maine. Femeii care s-a ridicat de fiecare data dupa ce si-a simtit sufletul amortit din cauza durerii, care a refuzat sa moara pentru totdeauna, desi a murit de mii de ori pe dinauntru.   Ridica-te din centrul suferintei si al neincrederii si incepe sa traiesti din nou! Nu mai tarziu, nu maine, ci acum!   Cartea aceasta este pentru tine daca: - Ai suferit mai mult decat meritai, dar nu ai renuntat niciodata; - Iti cauti increderea in sine pentru ca, undeva pe drum, ai uitat cat valorezi; - Viata ti-a oferit incercari, dar nu vezi ca te-a ajutat sa te transformi intr-o femeie remarcabila; - Ai simtit din plin gustul amar si mirosul singuratatii; - Ai nevoie de un ghid emotional in calatoria catre sufletul tau; - Vrei sa vezi o frantura din viitorul femeii puternice care vei deveni.   Ridica-te si incepe sa traiesti din nou! este cartea-prietena, izvorata dintr-un suflet de femeie puternica pentru toate sufletele care nu se lasa ingenunchiate de viata, dar care au nevoie de indrumare, de o sursa de putere interioara si de autocunoastere la fel cum au nevoie de aer.   Construita sub forma unui dialog intre doua prietene dragi, masurat in pagini si trait in suflet, cartea vine cu sfaturi valoroase, ce pot facilita calatoria vietii de la trecut catre viitor, de la frica si nesiguranta la asumare si curaj, de la femeia care a uitat sa aiba grija cu blandete de sufletul sau la femeia care devine centrul propriului microunivers. Numai trecand prin toate cele trei parti ale cartii, Imbratiseaza-ti trecutul, Bine ai venit, prezentul vietii mele si Construieste-ti un viitor la superlativ, vei reusi sa iti descoperi sursa ta de putere interioara, sa te cunosti intru totul - cu defecte si calitati, cu ce vrei sa lasi in urma in trecut, cu ce iti ofera viitorul si cu ce iti promite viitorul intr-o viata in care vei atinge fericirea si te vei intreba unde a fost in tot acest timp.   Porneste in calatoria in care vei intelege puterea sufletului tau, da la o parte ambalajele, descopera-ti esenta si construieste-ti viitorul in care dirijorul destinului este chiar sensul propriei vieti!

Monica Mihai e acel tip de scriitoare care isi pune sufletul pe hartie. Fiecare cuvant e izvorat din dorinta de a vedea cat mai multe femei care au incredere in sine si care nu se lasa doborate de orice obstacol al vietii. Blogger, antreprenor, trainer, Monica Mihai e pasionata de provocari si de orice lucru care are puterea sa dezvolte sau sa vindece. Vei regasi aceste trasaturi intre paginile cartilor si, odata cu ele, vei descoperi o autoare care te va indemna sa te pui pe primul loc, in timp ce vei realiza ca viata e frumoasa daca o traiesti cum simti.
 
Fragment din cartea "Ridica-te si incepe sa traiesti din nou!" de Monica Mihai:

"Draga femeie care am fost, iti scriu eu cea de azi. Apropie-te de mine si ridica-ti privirea din pamant. Priveste-ma in ochi si tine capul sus. Ti-a fost destul sufletul cazut. Si inima. Si toata viata. Priveste catre mine ce femeie am devenit si priveste si catre tine ce femeie ai ramas. Pe tine le las eu azi in urma, aici si acum. Si cu mine cea noua pornesc la drum in cea mai frumoasa calatorie. Sunt pregatita. Tu m-ai pregatit. Imbratiseaza-ma pentru ultima data, dar de data asta fa-o neconditionat si dezinteresat. Arata-mi ca stii cum sa faci asta, iar ultima noastra zi impreuna hai sa o facem memorabila. Si diferita de tot ce am trait pana acum. Am emotii, dar e prima data cand ma simt vie si imi curge viata prin fiecare colt de mine. Nu mai vreau sa se opreasca calatoria mea care azi incepe si nici pe tine nu te mai las sa ma impiedici. Mi-ar fi mai bine si mai usor sa nu te opui si sa accepti cu fruntea sus si cu demnitate ca a venit ziua in care ne luam ramas bun. Pastram in suflet tot ce ne ajuta pe mai departe, iar pe restul le punem in zona de deseuri si le dam foc. Pana cand si cenusa arde si se pierde in nimic. E multa viata de trait de acum inainte. Si ce chef am eu acum de trait. Hai, viata, vino catre mine, ridica-ma si invata-ma cum sa incep sa traiesc din nou.”

Pe aceeași temă

Monica Mihai