Cu bine, gradinita draga! 5-6 ani Grupa mare

Cu bine, gradinita draga! 5-6 ani Grupa mare

Editura
An publicare
2020
Nr. Pagini
136
ISBN
9786066301893

Descriere

Cu bine, gradinita draga! Caiet de munca independenta pe domenii experientiale - Grupa mare 5-6 ani

Aprobat OMEN Nr. 3022 din 08. 01. 2018. 4 caiete intr-unul singur.

Face parte dintr-un grup de 3 caiete care au fost concepute de cadre didactice cu experienta, pentru fiecare an de studiu: 3-4 ani; 4-5 ani, 5-6 ani si in concordanta cu cerintele curriculumului presccolar.

Fiecare caiet contine mai multe subteme, iar fiecare subtema are 3 sau 4 fise pentru domeniile experientiale: Stiinta - Cunoasterea mediului; Limba si comunicare; Stiinta - Matematica;Omsi societate - Activitati practice/Educatie pentru societate. Aceste subteme pot fi utilizate, la alegerea educatoarei, in cadrul celor sase teme anuale de studiu. Sarcinile de lucru sunt adaptate varstei, iar ilustratiile sunt vesele si atractive.

Caietele contin si fise de evaluare (initiala, sumativa si finala) pentru fiecare domeniu mentionat mai sus, copilul avand si posibilitatea de autoevaluare. Credem ca acest proiect editorial este unul deosebit, avand avantajul ca un singur caiet acopera cele mai importante domenii experentiale dintr-un an de studiu.

Caietele sunt utile atat cadrelelor didactice, cat si parintilor, in demersul lor comun: educatia copiilor de varsta prescolara

Autori: Gabriela Berbeceanu, Smaranda Maria Cioflica, Elena Ilie, Cornelia Marta.

Pe aceeași temă

Gabriela Berbeceanu