La drum cu Lola si Molda

La drum cu Lola si Molda

Editura
An publicare
2020
Nr. Pagini
72
ISBN
9786060293668

Descriere

Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 01 februarie 2021.

- Te ajut cu drag, bunico!
Stomacelul meu abia asteapta painea facuta de tine. Ce pot face?
Bunica ii dadu un cos mare, impletit din nuiele, si o trimise in camara sa aduca rosiile culese dis-de-dimineata din gradina.

Luiza Cipriana este mama unui baietel poznas, este profesor, scriitor, designer de interior si om pasionat de nutritie si sanatate. Pe langa pasiunea pentru arome si lectura, copiii au fost cei care au ocupat dintotdeauna o parte importanta o vietii si carierei sale. Ne-a marturisit insa ca maternitatea a fost cea care a invatat-o cu adevarat despre importanta cartilor in mentinerea unei bune sanatati mentale a copiilor, dar si cat de importante sunt ele pentru viitorul copiilor nostri.

Cartile pe care le scrie cuceresc copiii prin emotii, senzatii, gust si culoare, dar mai ales prin descoperirea puterii incomensurabile a imaginatiei. Ceea ce o motiveaza cel mai mult sa scrie, intr-un secol in care tehnologia a acaparat cu nesat timpul si preocuparile tuturor, este scanteia din priviriile copiilor si ale parintilor lor, ce descopera dragostea pentru gusturile sanatoase si puterea unei minti viguroase.   Ilustratii de Bianca Voicu-Ionescu.


 
Fragment din cartea "La drum cu Lola si Molda" de Luiza Cipriana:

"Dupa ce o mai mangaie o data pe Suri, convinsa fiind ca laptele ei va fi mult mai bun datorita mangaierilor ei, Lola isi continua drumul. - Molda, unde ne asezam azi? Molda casca cu nasul in vant. - M-am gandit. Vom merge in livada de maslini a bunicilor. Livada era mare si frumoasa. Masline verzi si grase atarnau vesele pe crengile copacilor. Lola puse ladita la umbra unui copac si, rand pe rand, toate jucariile fura asezate sub ramurile maslinilor batrani. Ici-colo se vedeau masline doborate la pamant de vant. Molda le mirosi, crezand ca gaseste ceva de mancare si pentru ea. Descoperi un os si dadu vesela din coada."

Pe aceeași temă

Susanne Gernhauser,Wolfgang Metzger,Peter Nielander

Susanne Gernhauser,Wolfgang Metzger

Graham Greene

Robert Rowland Smith

Luiza Cipriana