Creatori in actiune. Ghid de creativitate

Creatori in actiune. Ghid de creativitate

Autor
Editura
An publicare
2020
Nr. Pagini
ISBN
9786060293873

Descriere

Titlul este disponibil cu precomanda. Livrarea se va face incepand cu data de 01 februarie 2021.
Oamenii vor avea nevoie sa acceseze din ce in ce mai mult creativitatea pentru a trai mai frumos, cu mai multe rezultate pe plan educational, profesional si personal. Cartea vorbeste despre creativitatea pragmatica oferind cititorului: • mai multa claritate despre ceea ce inseamna creativitatea si procesul creator; • un spor de incredere in capacitatea proprie de a crea; • un set de instrumente, tehnici, metode creative care sa-l ajute pe cititor sa parcurga drumul de la idee la realitate, invitandu-l sa-si exerseze, pas cu pas, manifestarile creatoare.
Creata pentru cei de la 6-90 de ani! Perfecta in acelasi timp pentru parintii care vor sa citeasca in tandem cu copiii lor.
  Autoarea aduce mai multa lumina in ceea ce priveste universul creator, creativitatea, procesul de creatie, doborand mituri si escaladand subiecte de interes actual: inspiratie, imaginatie, talent, forta creatoare, exprimare, pasiune, integritate, autenticitate, iesire din blocaj. Scrisa pentru mintile si inimile copiilor si in acelasi timp adultilor, cartea Creatori in actiune. Ghid de creativitate este o invitatie la o stare de bine, de optimism si de eficienta creatoare.
  Anca Ghinea este un creator cu o experienta de peste 20 ani in media, publicitate si comunicare, avand functii de management si top management. Fascinata de subiectul creativitatii, publica de la 14 ani in reviste, ziare, volume de proza sau antologii, reviste pentru femei sau publicul larg. Anca este fondatoarea platformei dedicata creativitatii: kreatoria.ro unde, din 2015, scrie despre latura pragmatica, dar si visatoare a creativitatii.

Pe aceeași temă

Anca Ghinea