Caiet pentru timpul liber si after school 5-6 ani

Caiet pentru timpul liber si after school 5-6 ani

Editura
An publicare
2016
Nr. Pagini
80
ISBN
978974720323

Descriere

Lucrarea de fata cuprinde 72 de fise de invatare, grupate in 18 teme corespunzatoare proiectelor tematice uzuale nivelului II de prescolarizare (5-6 ani). Pentru fiecare proiect tematic sunt concepute 4 tipuri de fise de invatare diferentiata:

• fisa cu exercitii de consolidare;
• fisa de initiere sau de recuperare, pentru copiii cu perioade semnificative de absenta de la gradinita sau care au lacune in cunostinte;
• fisa de dezvoltare-extindere pentru copiii de grupa mijlocie sau pentru cei cu o evolutie foarte buna si cu un nivel de cunostinte ridicat;
• fisa de autoevaluare in care copilul isi apreciaza singur modul de  rezolvare a itemilor dati, aceasta putand fi folosita si ca evaluare formativa curenta si adaugata la portofoliul personal al copilului.

Fisele sunt concepute in maniera integrata si pot fi folosite cu succes pe parcursul anului scolar , atat in completarea activitatilor din gradinita, cat si acasa.

Fragment Caiet pentru timpul liber si after school 5-6 ani de Valentina Iliescu, Florentina Vasui

" 1. Ajuta copilul sa isi aleaga obiectele de igiena si de uz personal necesare pentru mentinerea sanatatii
2. Denumeste obiectele si realizeaza perechi intre imaginile care denumesc un obiect si mai multe obiecte de acelasi fel.
3. Coloreaza multimea cu cele mai multe obiecte.
4. Apreciaza modul in care ai rezolvat fisa colorand unul dintre chipuri (vesel, indiferent, trist). "

Pe aceeași temă