Set de iarna

Set de iarna

Autor
Editura
An publicare
2020
Nr. Pagini
512
ISBN
9786060000002

Descriere

Hanna Lee este o tanara autoare contemporana care scrie literatura erotica si care a inceput sa scrie pe platforma Wattpad. Operele ei au vazut lumina tiparului pentru prima data prin intermediul editurii Stylished in primavara anului 2019 cu Seria Billionaires, formata din sase romane pline de pasiune care te vor tine in „tensiune” pe tot parcursul lecturii.    Printre ultimele titluri lansare se numara cele doua romane intense ale Seriei Vecini:

• Dansul unui inger (240 pagini)
„Nu il vad zilnic, dar mi-as dori sa am ocazia. Nu ma satur sa il privesc, cu toate ca el nici nu stie ca exist.” Sunt gandurile ascunse ale Iuliei, o mamica proaspat divortata, care se confrunta cu greutatile perioadei alaturi de bebelusa ei nou-nascuta: singuratate, depresie, colicile bebelusului, o bunica cicalitoare si tot ce este in jurul ei menit sa ii ingreuneze si mai tare viata de zi cu zi. La polul opus, Cristian este un barbat liber, nonconformist, plin de tatuaje si fara nicio grija pe lume, care isi imparte timpul intre atelierul auto exclusivist, cluburile scumpe si femei superficiale. Pana cand o vede pe ea si atunci isi da seama ca viata lui este departe de ceea ce isi dorea cu adevarat. Dansul unui inger este povestea de dragoste dintre doi vecini cu stiluri de viata total diferite, care descopera ca iubirea adevarata locuieste chiar vizavi.

• Drumul spre mine (272 pagini)
El, un barbat insurat, pregatit oricand pentru o noua aventura extraconjugala. Ea, o femeie independenta care mereu obtine ceea ce vrea. Iar acum il vrea pe el.  Situatia devine aparent ideala, mai ales cand primeste aprobarea sotiei, dar prinsa in acest joc al seductiei, Carina realizeaza ca secretele pe care le ascunde pot rani mai tare decat propriile sentimente. Sentimente ce cresc foarte repede pentru un barbat care nu poate fi doar al ei.

Pe aceeași temă

Clasa 2