Pachet Asii de inima

Pachet Asii de inima

Editura
An publicare
2020
Nr. Pagini
1152
ISBN
9786060000003

Descriere

Pachetul Asii de inima contine trilogia erotica semnata de Staciu Crina:   • Volumul 1: Regele de inima rosie (368 pagini)
Cand lui Rosemary Arrington, o tarancuta autentica din adancul Sud, i se ofera oportunitatea de a munci in Orasul Pacatelor, Las Vegas, aceasta nu sta mult pe ganduri inainte de a accepta. Dorinta arzanda de a afla ce  i s-a intamplat tatalui sau o arunca pe Rosemary in calea celui mai puternic si viclean magnat al Las Vegasului, Lukas Halstein. Lukas Halstein este un om de afaceri crud si rece, care atunci cand o prinde pe Rosemary Arrington jucand la mesele lui de poker, acompaniata fiind de unul dintre dusmanii sai, nu ezita nicio secunda in a incerca sa o intimideze si sa incerce sa o goneasca din Las Vegas. Numai ca uneori si cele mai bine tocmite planuri dau gres si Lukas Halstein se trezeste captivat de tarancuta care nu poate fi cumparata, in timp ce Rosemary Arrington descopera in egoistul afacerist un aliat de incredere care incerca sa o ajute in cautarea sa.
  • Volumul 2: Cavalerul de pica (384 pagini)
Dupa un tumultuos inceput in Orasul Pacatelor, Rosemary Arrington descopera cu ajutorul neasteptat al lui Lukas Halstein cine este vinovatul principal pentru moartea tatalui ei.  Numai ca responsabilul nu este un criminal comun, ci este unul dintre cei care conduc Las Vegasul si unul dintre cei mai aprigi inamici ai lui Lukas Halstein. Cu toate acestea, nimic si nimeni nu o poate opri pe Rosemary Arrington de a incerca sa ii faca dreptate tatalui ei decedat. In timp ce Rosemary se arunca mai adanc in lumea ascunsa a Las Vegasului, Lukas Halstein se trezeste din ce in ce mai fascinat de frumoasa sudica vivace. Iar aceasta fascinatie il face sa o ajute in misiunea ei, sperand sa o protejeze de dorinta ei sinucigasa de dreptate. 
  • Volumul 3: Asul de trefla (400 pagini)
Dupa o descoperire coplesitoare care il poate implica pe tatal lui Lukas Halstein ca fiind vinovat pentru soarta tatalui lui Rosemary Arrington, Lukas o lasa singura pe aceasta pentru a afla adevarul, sperand din adancul sufletului sau ca descoperirea sa este doar o greseala. Din nefericire, Lukas Halstein descopera rapid ca greseala cea mai mare este faptul ca a lasat-o pe Rosemary singura, vulnerabila la deceptiile si jocurile machiavelice ale lui Austin de LaBassiesse. Doar ca fapta este deja implinita si Lukas se vede obligat de a se lupta nu impotriva inamicului sau, ci impotriva unui mort reinviat, in timp ce lumea lui Rosemary se prabuseste in jurul ei, descoperind secrete pe care nu le-ar fi dezvaluit niciodata daca ramanea in micul ei orasel.

Pe aceeași temă

Cartea Fetelor Extraordinare + Cartea Fetelor. Cum Sa Fii Cea Mai Buna In Toate

Aventurile Lui Tup,Alex Donovici

Copilul Fericit + Mama Fericita,Giuseppe Ferrari

Sanctus + Prieteni + Magnet

Stanciu Crina