Dragoste nesigură

Dragoste nesigură

Descriere

Mă iubește… nu mă iubește… mă iubește! Dar, ce se întâmplă, iar mă ignoră! Of, din nou începe cu cicăleala! Și tiparele se repetă. Oricât de trist ar părea, aducem cu noi din copilărie, din relația cu figurile primare de atașament, nesiguranța, ezitarea, evitarea, frica de a fi cu adevărat noi înșine și de a ne arăta Celuilalt, partenerului, așa cum suntem. Și, mai presus de toate, teama că nu suntem iubiți. Toate acestea erodează în timp o legătură de cuplu, transformând-o din modelul ideal al parteneriatului între doi adulți, într-un război întreținut la foc mocnit.

Dragoste nesigură este o invitație la cunoașterea și recunoașterea problemelor de atașament care vă otrăvesc relațiile, folosind în acest scop exemple și chestionare, într-un mod de lucru interactiv, incitant. Vă va învăța, în plus, cum să vă înțelegeți partenerul și cum să comunicați cu el pentru a ieși din cercul vicios al incertitudinilor.

Leslie Becker-Phelps este psiholog, psihoterapeut, autor și speaker. Coordonează pagina dedicată relațiilor pe blogul WebMD și are propria practică privată în New Jersey.

Pe aceeași temă

Sidney Sheldon,Mary Balogh,Nora Roberts

David Nicholls

Catherine Poulain

Leslie Becker Phelps

Ph.d Leslie Becker Phelps