Jurnal de lectura clasa a III-a - Florentina Chifu, Mariana Iancu, Liliana Badea, Maria Cojocaru

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
112
ISBN:
9786065355453
BDCID:
00085571
Lectura, ca activitae intelectuala, dar si ca o competenta fundamentala, are scopul de a forma si dezvolta motivatia elevului pentru citit, pentru achizitionarea cunostiintelor despre oameni si viata, despre realitatea inconjuratoare. Concomitent cu aceste obiective, lectura contribuie la formarea capacitatii de comunicare. Ia dezvoltarea vocabularului, la formarea educatiei estetice.
in concuzie se poate aprecia faptul ca, obiectivul educational al profesorilor este de a forma si dezvolta elevilor pasiunea pentru a citi. Prin intermediul acestuiJurnal de lectura, apreciem faptul ca elevii vor intelege de ce si mai ales cum se parcurge un text literar sau nonliterar, iar profesorii vor putea evalua progresele elevilor.
stefan Pacearca

Carti Auxiliare şcolare Carti Manuale Carti Bibliografie școlară și Auxiliare școlare Carti Auxiliare Clasa A 3-a Carti Limba Si Literatura Romana Clasa 3 Carti Set Semestrul I + Semestrul Ii Clasa 3 Carti Manuale Si Auxiliare Scolare Carti Non Fictiune Carti Manuale Scolara Carti Culegeri Auxiliare

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2022 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit