Ingerul inimii mele Vol. 2 - Alin Boncea


Autor:

Etichete:

Editura:
Bucuresti 2018 - 2019 - 100 de pagini

ISBN:
9789730290936
BDCID:
00079840

Descriere

Cand te-am intalnit, m-am regasit pe mine. In prima zi cand te-am intalnit, am reusit sa ma regasesc pe mine. Aveai flori iri par. Zambeai angelic. Ochii tai verzi m-au lasat mut, intr-o tacere subita. Cand te-am privit, am ramas hipnotizat de frumusetea lor si, de atunci, ai deschis o lume nestiuta in mine. Am gasit iubirea pe care nu stiam ca o pot avea. Niciodata nu o am intalnit o persoana asa de frumoasa ca tine.
Ai reusit sa-ti croiesti drumul in inima mea cu o usurinta nemaintalnita. Si m-ai sedus prin felul tau de a fi. Prin modul cum te purtai cu mine. M-ai dezbracat de ganduri si mi-ai oferit caldura sufletului tau. Cand te-am intalnit prima data, mi-ai incalzit zilele si le-ai inseninat cu lumina ta nemuritoare.
Te iubesc, din prima zi de cand te-am reintalnit. Cand te-am revazut, viata si-a ridicat privirea spre mine si am inceput sa traiesc din nou. Si nimeni nu-mi va oferi atata dragoste cat poti tu sa-mi daruiesti.
Pentru ca niciun om de pe pamantul asta nu ma va vedea atat de special cum ma observi tu. Iar tot ce e acum in sufletul meu ti se datoreaza tie. Doar tu ai reusit sa creezi iubire in fiinta mea si nimeni nu o va mai infaptui. Cand te-am intalnit, pentru prima data m-am indragostit de un inger.
Cel pe care-I ador pana in ziua de astazi. Stiu ca nimeni nu va putea sa te iubeasca precum o fac eu. Mi-am promis de atunci ca iubirea mea va ramane la fel. Priveste-ma cum stralucesc cu tine in inima mea. Cum zburd de fericire esti tot ce am mai frumos in mine. 
Iubire ca a mea nu va mai exista pe acest pamant si nimeni nu va mai fi asa iubita precum esti tu.

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.