Hiperintuitivii - Heidi Sawyer


Descriere

    Cartea scrisa de Heidi Sawyer va va oferi instrumentele vindecatoare necesare Persoanei Intuitiv-Senzitive: o voce pentru lumea dumneavoastra neauzita. De-a lungul vietii sale, autoarea a avut oportunitatea sa experimenteze multe extreme. Acestea au invatat-o complexitatea credintei omenesti, i-au revelat o tarie de caracter pe care nu a stiut niciodata ca o are si-au dezvaluit puterea calatoriei intuitive, redandu-i astfel pasiunea pentru viata.

    Paginile cartii “Hiperintuitivii” reprezinta ghidul dumneavoastra ca Persoana Intuitiv-Senzitiva: o extraordinara introspectie a sufletului. Va va oferi profunzimea pe care o cautati, raspunsurile care v-au scapat pana acum. Va va ajuta sa va vindecati si va va oferi calea pentru a va apropia de cei asemeni dumneavoastra.
    Experienta unei complicate interventii chirurgicale prin care a trecut, a invatat-o pe Heidi Sawyer ca intuitia este o credinta profunda, o incredere de neclintit in lumea interioara. In acea zi care putea fi ultima din viata sa, Heidi a invatat sa aprecieze faptul ca starea de exacerbare a ingrijorarii sau a multumirii, pe care o ofera natura intuitiva, nu trebuie sa ramana asa: dar poate fi pusa in perspectiva. Cu antrenament interior continuu, spune ea, intuitiv-senzitivitatea poate fi o binecuvantare.

     Fragment din volum:
 
    “Intuitiv-Senzitivii au un avantaj cerebral
 
    In munca mea, am intalnit Intuitiv-Senzitivitatea in diferitele sale stadii. Am vazut-o de la etapa ei timpurie, a fascinatiei psihice, pana la faza de implicare intr-un proces vindecator, legat clar de suflet (vezi Capitolul 9). Pretutindeni, este intotdeauna prezent un puternic simt al scopului in rezolvarea problemelor din trecut si din istoria familiala, in special a acelora pe care le-as numi de tip Intuitiv-Senzitiv. Exista o dorinta puternica de a corecta un proces in care altii fie au esuat, fie nici macar nu s-au angajat.
    Multi isi recunosc propriile rude ca fiind persoane Senzitive; ei pot observa ca apropiatii lor au aceleasi trasaturi ca ale lor. Exista totusi o diferenta fundamentala: rudele respective nu si-au folosit sensibilitatea - fie au ignorat-o, fie au ascuns-o, ca pe ceva de care, iremediabil, te temi sau te rusinezi.
    Diferenta fundamentala, in cazul Hiperintuitivilor, este inteligenta. Cu toate acestea, multi nu s-ar autodescrie ca fiind inteligenti - de fapt, cei mai multi ar spune ca sunt chiar opusul. Nu as defini neaparat aceasta inteligenta ca pe un avantaj academic - este mai degraba unul de ordin emotional.
    Cortexul cerebral este partea cea mai mare a creierului uman care s-a dezvoltat prin evolutie. Este acea parte care diferentiaza oamenii de animale. S-a dezvoltat de-a lungul mileniilor, printr-o inmultire a neuronilor si a conexiunilor dintre acestia: numarul de neuroni din cortexul cerebral este, prin urmare, un bun indicator al inteligentei. Aceasta crestere, de-a lungul lantului evolutiv, a dimensiunii creierului ne-a imbunatatit abilitatea de procesare a informatiilor si modurile in care negociem relatiile in interiorul grupului.
    Examinarile de tip FMRI (imagistica prin rezonanta magnetica functionala) au aratat ca senzitivii, cand sunt confruntati cu situatii sociale, au o activitate mai intensa in insula anterioara, o parte a cortexului cerebral asociata in mare masura cu empatia, constiinta, autoconstientizarea si emotia.”

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.