Indrazneste sa doresti - Carly Phillips


Autor:

Etichete:

Editura:
Lira - 2018 - 240 de pagini

ISBN:
9786063332944
BDCID:
00071832

Descriere

Fundasul Alex Dare avea totul – era o vedeta a fotbalului, iar femeile ii cadeau la picioare –, pana cand o accidentare grava il sileste sa se retraga. Cand ii este oferit un post in cadrul echipei rivale, este intrigat, insa exista o provocare – va trebui sa lucreze alaturi de femeia pe care a ranit-o fara mila cand aceasta s-a apropiat prea mult de sufletul lui.

Asistenta sociala Madison Evans a fost crescuta de asistenti parentali si stie ce inseamna lipsurile. Insa nu este impresionata de bogatia lui Alex Dare si nici de farmecul lui. Nu dupa ce odinioara se indragostise de el, iar apoi a descoperit ca era doar una dintre cuceririle lui superficiale.

De data asta, Madison refuza sa-i cedeze cu usurinta lui Alex.

Insa Alex o doreste si, daca exista un lucru pe care il face bine, acela este sa obtina ce vrea. Ca atare, va trebui sa ii dovedeasca faptul ca s-a schimbat, dar cand tocmai incepe sa ii darame zidurile de aparare, o oportunitate brusc ivita ameninta din nou increderea lui Madison in el. O va putea insa convinge sa riste si sa indrazneasca sa iubeasca?

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.