Pregatire pentru Bacalaureat 2019 Limba si literatura romana. Aplicatii corelate compententelor si modele de teste - Florin Ionita (Avizat M. E. N.)

Pregatire pentru Bacalaureat 2019 Limba si literatura romana. Aplicatii corelate compententelor si modele de teste - Florin Ionita (Avizat M. E. N.)

Descriere

Pregatire pentru Bacalaureat 2019. Limba si literatura romana. Aplicatii corelate competentelor si modele de teste Lucrarea este avizata de M.E.N. in sesiunea augus- septembrie 2018, conform rezultatelor comunicate de C.N.E.E. Lucrarea este realizata in conformitate cu Programa de Bacalaureat in vigoare, pentru disciplina Limba si literatura romana, aprobata prin O.M. nr. 4923/2013.    Un obiectiv important pentru viitorii absolventi este sa verifice, in timp util, masura in care pot performa la examen. Pentru atingerea acestui obiectiv, ca element de noutate, volumul le pune la dispozitie elevilor, pentru inceput, numeroase aplicatii, care urmaresc punctual fiecare dintre competentele specifice si continuturile asociate ce vor fi evaluate si prin intermediul carora se recapituleaza intreaga materie; aplicatiile sunt urmate de 35 de teste concepute dupa modelul subiectelor oficiale, pentru un antrenament in conditii similare celor din examen. Lucrarea cuprinde, de asemenea, solutii si sugestii de rezolvare, dar si un dictionar de termeni literari .  Colectiv autori: Florin Ionita (coordonator), Florentina Leucutia, Elena Jebelean, Diana Achim  

Pe aceeași temă

Florin Ionita​