Farame de soapte - Amie Kaufman. Al doilea volum al Trilogiei Constelatii

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
488
ISBN:
9786067193879
BDCID:
00066131
Farame de soapte aduce in scena o pereche de indragostiti aflati in taberele adverse ale unui razboi sangeros.

Jubilee Chase si Flynn Cormac n-ar fi trebuit sa se intalneasca niciodata.
Lee este capitan si face parte din fortele trimise pe Avon sa-i supuna pe colonistii rebeli ai acestei planete terraformate.
Flynn conduce revolta impotriva corporatiilor care nu si-au respectat promisiunea de a transforma planetele ospitaliere in unele pe care se poate trai.
Incercand cu disperare sa-si asigure un avantaj cat de mic intr-un razboi nemilos, Flynn face singurul lucru care pare sa aiba sens atunci cand el si Lee isi incruciseaza cararile: se intoarce la baza, luand-o prizoniera.
Dar in timp ce tovarasii lui se pregatesc s-o execute pe aceasta fata dura, cu nervi de otel, Flynn face o alta alegere, care il va schimba pentru totdeauna.

Lumea fantastica pe care o imagineaza autoarele, talentul lor de a imbina teme originale si familiare, de a sustine doua voci intr-o poveste presarata cu romantism si tensiune – toate promit, in a treia parte a trilogiei, o alta lume, o alta aventura si, daca avem noroc, un alt cuplu de indragostiti. – Booklist

Acest science-fiction accesibil ne ofera conflicte autentice, conspiratii de tot felul si o analiza surprinzatoare a notiunii de vina. – Kirkus Reviews

Nici nu-mi amintesc cum am ajuns la mine. Dar brusc ma pomenesc in camera mea, ametita de ganduri, cu pielea infiorata. Ma pregatesc de culcare cu destula usurinta, avand in sange acest ritual dupa atatia ani in care m-am simtit extrem de obosita la sfarsitul unei zile pentru a mai face si altceva.

Nu trebuie sa ma mai gandesc, nu trebuie sa mai raman in aceasta stare teribila in care simt cum adrenalina imi pompeaza prin vene. Nu trebuie sa mai rememorez cele intamplate cu Flynn.

Nu trebuie sa ma indragostesc de un baiat care reprezinta toate lucrurile impotriva carora am luptat de cand aveam opt ani.
Dar pentru ca nu ma pot opri sa fac toate astea, macar pot sa nu-l mai ating vreodata.

Carti Fictiune Carti Literatura Carti Literatură Străină Carti Science Fiction Carti Beletristica Carti Literatură Universală Carti Romantice Carti Literatura Contemporana Carti Sf & Fantasy

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit