Invatarea prin joaca - Mariah Bruehl


0 ( 0 )

AUTOR:
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
304
ISBN:
9789731497624
BDCID:
00063293

Copiii sunt savanti, artisti, matematicieni, scriitori si filosofi innascuti. Inca de la nastere, cauta cu sete informatii despre lumea care ii inconjoara, in incercarea de a construi sensuri si de a-si desavarsi dezvoltarea. In timp ce copiii se straduiesc instinctiv sa-si lamureasca realitatea inconjuratoare, parintii au prilejul unic de a valorifica aceasta curiozitate, transformand-o in pasiune pentru cunoastere.

Invatarea prin joaca
descrie proiecte simple si usor de pus in practica. Mariah Bruehl ofera resurse nelimitate de inspiratie si implicare, intr-un univers in care alfabetizarea devine joaca, iar joaca devine educativa si capata scop. Cunostintele sale despre dezvoltarea copiilor, precum si fina intelegere a importantei construirii unei relatii stranse intre parinte si copil, transforma cartea intr-un real succes.

 


Carti Sfaturi Practice Carti Pentru Copii Carti Activitati Si Jocuri Pentru Copii Carti Cresterea Copilului Carti Educatie Psihologie Carti Stiinte Carti Științe Umaniste Carti Pedagogie

Comandă CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit