Caiet de vacanta clasa I. Comunicare in limba romana si matematica - Roxana Gavrila, Alice Nichita, Monica Baraitaru, Alina Dima, Alexandra Manea

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
80
ISBN:
9786068609263
BDCID:
00062563
Acest caiet de vacanta este conceput sub forma unei minunate calatorii a cunoasterii pe care elevii o pot parcurge alaturi de doua personaje – Daria si Matei. Cu ajutorul lor, copiii au ocazia sa rememoreze, intr-o maniera ludica, notiunile invatate, pentru a accede usor la un nivel superior de cunostinte.
Cele doua personaje nu pierd nicio zi fara a exersa, a citi, a descoperi si a intelege lumea din jurul lor. Fie ca patrund tainele textelor literare, fie ca isi dovedesc abilitatile de iscusiti matematicieni, micutii scolari vor avea prilejul de a petrece clipe placute invatand continuu lucruri noi in compania celor doi buni prieteni.
In acest incitant periplu al cunoasterii, copiii se vor bucura de libertatea de a rezolva exercitii jucause si de a-si testa imaginatia, fiind cu siguranta pregatiti pentru prima zi a anului scolar urmator.
Autori: Roxana Gavrila, Monica Margarit-Baraitaru, Alina Dima, Alice Nichita, Alexandra Manea  

Carti Pentru Copii Carti Adolescenti Carti Auxiliare şcolare Carti Caiete De Vacanta Si Carti Pentru Premiile Scolare Carti Auxiliare Clasa A 1-a Carti Comunicare In Limba Romana Clasa 1 Carti Clasa 1 Carti Clasa I Carti Manuale Scolara Carti Culegeri Auxiliare Carti Caiete De Vacanta Si Pentru Premiile Scolare Carti Scolaresti Carti Esentiale Carti Esentiale

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2023 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit