Iubire fara masca - Lorraine Heath


Autor:

Etichete:

Editura:
Litera - 2017 - 247 de pagini

ISBN:
9786063312670
BDCID:
00058001

Descriere

    Dupa sase sezoane lipsite de succes, domnisoara Minerva Dodger alege conditia de fata batrana in defavoarea vanatorilor de avere. Dar, multumita clubului Nightingale, are ocazia sa se bucure de o noapte de placeri. In acel stabiliment renumit, doamnele poarta masti inainte de a cobori sa isi aleaga un iubit. Ducele de Ashebury cel diabolic de chipes este mai mult decat dornic sa satisfaca dorintele misterioasei lady – si o atrage pe Minerva intr-o superba aventura ce devine din ce in ce mai intima. Un barbat cu remarcabile talente, Ashebury isi da seama ca partenera lui de placeri este nonconformista domnisoara Dodger.  Intrigat de istetimea si de indrazneala ei, isi pune in minte s-o curteze la modul serios. Cu toate acestea, Minerva refuza sa aiba incredere in el.  Cum sa faca atunci curte unei femei pe care deja o sedusese? Si cum sa dovedeasca faptul ca pasiunea dezlantuita in intuneric este doar inceputul unei vieti intregi de placeri…? 


     Fragment din roman:

 
    “Minerva purta o palarie eleganta, dar simpla, cu boruri late, si o rochie de un galben pal, cu fuste voluminoase. Parul ei lucios si sprancenele, ochii ei caprui si buzele de culoarea fragilor formau un contrast puternic. Statea putin in dreapta podetului, asa incat acesta si iazul din spate serveau drept fundal. Dar centrul, elementul-cheie al imaginii, era ea. Umbrele diminetii, lumina solara filtrata erau exact asa cum avea nevoie pentru a obtine efectul dorit.
    Iubea acest moment, cand detinea controlul absolut, cand stabilea rezultatul eforturilor lui. Daca si cifrele ar fi rezultat tot atat de firesc, n-ar fi fost nevoit sa se gandeasca la zestrea ei in momentul in care o privea pe Minerva. La cat de priceputa era la cifre, stia ca-l putea ajuta sa-si administreze mosiile si sa asigure o mostenire spectaculoasa pe care s-o lase urmasilor. Dar asta ar fi presupus ca el sa dezvaluie incurcatura in care se gasea in prezent - iar ea nici n-ar intelege, nici n-ar aprecia situatia lui dificila. Cu aversiunea ei fata vanatorii de avere, cum sa-l poata vedea drept altceva?
    - Suntem aproape gata, striga el.
    Ea nu se misca, nu-l baga in seama. Autocontrolul ei, disciplina il umplura de uimire.
    Soarele deveni mai puternic, umbrele se retrasera doar putin. El capta acest moment.
    Se ridica, merse spre ea si ii intinse mana. Ea isi ridica privirea spre el.
    - E gata?
    - Da.
    - A fost relativ usor, spuse ea punandu-si mana intr-a lui.
    El o trase in sus, ii prinse gura cu a lui, primind cu bucurie gustul si atingerea ei. Ea se retrase usor.
    - Lovingdon.
    - Lasa-l sa priveasca.
    - Ma tem ca va face mai mult decat sa priveasca. Va pretinde ca m-ai compromis si va insista sa ne casatorim.
    - Ar fi asa rau?"

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.