Trezeste Inteligenta Corpului Tau (Moshe Feldenkrais)


0 ( 0 )

EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
192
ISBN:
9786068414317
BDCID:
00055106

Problema noastra, a tuturor, este ca incercam sa ne purtam corect, cum se cuvine, cu pretul de a ne inabusi individualitatea. In cele din urma, nu mai stim ce vrem, ajungem sa credem ca ce facem chiar este ce ne dorim. Solutia este nu sa ne ocupam de ce facem, ci de CUM facem acel lucru. 

Tehnici fundamentale pentru reprogramarea corporala si transformarea personalitatii

 

 

In interiorul corpului nostru exista o inteligenta fascinanta, al carei scop e sa ne aduca in permanenta cel mai inalt potential de functionare si dezvoltare. Sa cunosti legile acestei inteligente inseamna sa-ti valorifici la maximum inzestrarea genetica naturala.

 

Personalitatea ta determina tot ce obtii in viata. Iar personalitatea poate fi transformata prin reprogramare corporala. Este vorba despre tehnici cu totul inovatoare, care te ajuta sa-ti reproiectezi intregul destin pornind de la explorarea posturilor corporale si impactul lor asupra starii mentale si emotionale.

 

Sanatatea, nivelul optim de energie, eliminarea durerilor, capacitatea de a invinge dificultatile, optimismul, mentalitatea de invingator si puterea de a obtine de la viata tot ce iti doresti sunt urmarile naturale ale reprogramarii corporale. Organismul tau este cu mult mai inteligent decat ti-ai imaginat vreodata, iar cartea „Trezeste inteligenta corpului tau” te invata sa descoperi acest potential si sa-l aduci la cote maxime.

 

Schimbarea starii de spirit prin atingerea cu mainile, modelul corporal al fericirii, constientizarea prin miscare si dinamizarea vitalitatii celulare sunt tehnici despre care urmeaza sa afli citind aceasta carte. Ai in mana o carte care-ti va transforma personalitatea si intreaga viata, asa cum ti-ai dorit dintotdeauna!

 Carti Sfaturi Practice Carti Spiritualitate Carti Dezvoltare Personala Carti Psihologie Practica Carti Non Fictiune Carti Spiritualitate și Ezoterism Carti Black Friday Carti Super Reduceri !!! Carti Sanatate

Comandă CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit