Matematica. Exercitii si probleme pentru clasa a VI-a semestrul I - Dorinel Mihai Craciun, Ioan Sacaleanu, Alina Craciun, Bogdan Dorneanu


Descriere

Lucrarea este elaborată de autori cu o bogată experienţă didactică, profesionişti de ţinută şi cu numeroase lucrări publicate.

"Culegerea se adresează micilor elevi, care fac primii paşi în domeniile algebrei şi geometriei. Este justificată grija deosebită a autorilor la definirea fiecărei noţiuni şi la selectarea proprietăţilor elementare ale numerelor şi figurilor pentru ca textul să fie la nivelul de înţelegere al elevilor de clasa a VI-a.

Simplitatea şi claritatea prezentării conţinutului matematic sunt o garanţie a reuşitei  incontestabile în această privinţă.

Alegerea judicioasă a problemelor care însoţesc paragrafele sau a celor de sinteză care încheie capitolele cărţii contribuie cu succes la aprofundarea părţii teoretice.

Calitatea şi utilitatea cărţii, pe care o recomandăm călduros, decurge şi din faptul că autorii sunt profesori cu o îndelungată experienţă la catedră, cu o bogată activitate publicistică şi cu o participare curentă la concursurile şcolare anuale.” Prof. univ. dr. TEMISTOCLE BÎRSAN

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.