George si codul indescifrabil - Lucy si Stephen Hawking

0 ( 0 )
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
352
ISBN:
9789735052935
BDCID:
00052547
    George si Annie pornesc intr-o aventura spatiala pentru a salva Universul.     George si codul indescifrabil este al patrulea volum despre George, omul de stiinta Eric impreuna cu fiica sa Annie si superinteligentul calculator Cosmos scris in colaborare de Lucy si Stephen Hawking.
     Fragment din roman:       „Susan, mama lui Annie, si parintii lui George, Terence si Daisy, erau de-a dreptul uluiti.     George si Annie scanara, rapid bucataria sa vada daca nu cumva ramasesera indicii care sa-i faca pe adulti sa suspecteze ceva legat de o aventura spatiala cat pe ce fatala. In afara de o fina pulbere de praf in locul unde se deschisese usa si de cateva persoane care zaceau pe podea, precum Hera si Ebot, nimic nu trada ceea ce tocmai se petrecuse. Mai mult ca sigur ca parintii nu aveau cum sa observe ceva nelalocul lui. Insa, ca sa fie sigura, Annie incerca sa imprastie praful din spatiu cu piciorul.     - Annie! o certa mama ei imediat ce o vazu. Tu ai adus mizeria asta in casa lui George? Iar nu te-ai sters la intrare?     - Aa, imi cer scuze – matur acum! raspunse repede.     Tipic unei mame: chiar si in toiul unei crize nationale, ea tot remarca mizeria de pe podea.      - Usa, zise Hera aratand cu degetul in aer, inca prinsa de piciorul lui Ebot. Papusica mea! apoi izbucni in plans.     Se desprinse de android si, sarind in picioare, se napusti asupra lui George si incepu sa-l loveasca cu pumnisorii.     - Uaaa... Hera!     George ii lua manutele dolofane si i le stranse cu blandete.     Juno i se alatura.     - Papusica s-a dus pe usa, explica micuta, aratand catre locul unde fusese portalul spatial; dar, ca niciodata, nimeni nu o asculta.     - Da, da, zise Terence in pripa, tinand strans in maini niste traiste de panza goale, crezand ca fetitele au chef de joaca. Usa, papusa – ma. rog. Copii, nu care cumva sa iesiti din casa! Situatia e chiar mai grava decat am crezut.     Ebot se ridica in sezut pe podea, iar Hera se instala confortabil pe genunchii lui.”

Carti Pentru Copii Carti Adolescenti Carti Atlase Carti Literatură Pentru Adolescenți Carti Humanitas Junior Carti Beletristica Carti Pentru Premii Scolare Carti Literatura Si Fictiune Carti Enciclopedii Copii Carti Cadou Pentru Mos Nicolae Carti După Grupa De Vârstă Carti Targul Carturestilor 2020

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit