Tot ceea ce trebuie sa stie barbatul genial. Colectia savoir-vivre - Oliver Kuhn

Tot ceea ce trebuie sa stie barbatul genial. Colectia savoir-vivre - Oliver Kuhn

Autor
An publicare
2014
Nr. Pagini
320
ISBN
9786069322727

Descriere

O ENCICLOPEDIE PENTRU BARBATUL MODERN SI VESNIC GRABIT, PE CARE O VOR CUMPARA TOATE FEMEILE GENIALE...Eleganta, filozofie, literatura si arta, cele mai alese vinuri si haute cuisine, astronomie, fotbal, sex, seductie si geografie, bune maniere, design si autoaparare, religie, bricolaj si prim ajutor, escroci celebri si superspioni. Si sa nu uitam de Big Will! Aveti dreptate, el este, Shakespeare! Totul pentru a trece cu brio incercarile vietii: cum sa te porti in inalta societate, cum sa ai un discurs stralucit, dar si cum sa faci conversatie, cum sa stralucesti la restaurant, cum sa castigi la poker, dar si cum sa abordezi legile fizicii si tezaurul lexical al secolului XX, cum sa fii o gazda desavarsita si cum sa iesi din situatii imposibile. Cele mai bune ceasuri din lume, cele mai fine stofe, cele mai elegante tinute si cele mai rafinate accesorii, pentru cele mai pretentioase ocazii, dar si pentru viata de zi cu zi. Cum se inchid butonii la manseta, cu o singura mana, si cum se deschide sutienul, tot cu o singura mana. Pe scurt, tot ceea ce trebuie sa stie barbatul genial si fiul sau. LA RESTAURANT- In mod exceptional, barbatul e cel care intra primul. El ii deschide drumul femeii.- In restaurantele bune esti condus la masa de seful de sala.- ""Pot sa va iau paltonul?"" Doamna hotaraste singura si comunica, prin gesturi, daca vrea doar sa fie ajutata sa se dezbrace sau daca vrea ca paltonul sa-i fie dus la garderoba.- Domnul se asaza la masa astfel incat doamna sa aiba cea mai buna perspectiva asupra restaurantului.- Pana soseste mancarea, barbatul trebuie sa comande cel putin o sticla cu apa.- Paharele de vin se tin de picior si se ciocnesc discret. Si apoi se bea prima inghititura, impreuna.- Nu se spune ""pofta buna"". Gazda arunca o privire binevoitoare asupra mesei si invitatilor pentru a declara pranzul deschis.- Gesturile gazdei trebuie sa fie urmarite cu atentie. - Doar dupa ce gazda si-a pus servetul in poala vi-l puteti pune si dumneavoastra. (Niciodata nu

Pe aceeași temă

Oliver Kuhn