Vitali Cipileaga De vorba cu Emma


Autor:

Etichete:

Editura:
Bestseller - 2017 - 203 de pagini

ISBN:
9789975315425
BDCID:
00049124

Descriere

Citind De vorba cu Emma, traiesti propria ta poveste de viata. O carte care te provoaca sa gasesti calea spre sufletul tau si te cheama intr-o lume in care linistea, nebunia si iubirea adevarata sunt un tot intreg. Fie ca esti femeie si indraznesti sa visezi, fie ca esti barbat si cauti calea spre inima ei, ai nevoie de raspunsuri. Le gasesti printre randurile scrise de el si traite de ea.
 
„Va fi fascinant! Odata intrat in joc, trebuie sa mergi pana la capat, atat de ispititor vin paginile, gandurile, randurile. Imposibil de abandonat.” — Alice Nastase Buciuta, scriitoare, redactor RevistaTango.ro
 
„De vorba cu Emma surprinde cu exactitate bucati de viata si le leaga strans intre coperti. O carte care merita citita, traita si simtita, ca sa-ti aminteasca ce este cu adevarat iubirea. ” — Arianna Suduc, editor GoodRead.ro
 
Cartea a fost premiata in cadrul Festivalului National al Cartii si Lecturii, editia a VI-a, 2016.
 
Vitali Cipileaga este fondatorul www.devorbacutine.eu, o pagina web despre oameni, motivatie si relatii. A debutat cu „De vorba cu Emma”, o carte de eseuri si reflectii despre dragoste si viata, ce a cucerit inimile a zeci de mii de cititori. In anul 2016 a lansat romanul „In umbra pasilor tai”, premiat la Salonul International de Carte din Chisinau, editia XXI.

Fragment:

"Vrei o relatie buna? Fii bun. Vrei un partener care sa te sustina? Sustine si tu. intr-o relatie, reciprocitatea nu are limite. La urma urmei, relatiile pe care le-ai avut inainte, tot ce ai trait, ce ai suferit si de ce te-ai bucurat trebuie sa fie o cat de mica lectie pentru ceea ce ai acum. Sa intelegi ca daca pierzi, o faci nu doar din vina lui. Sa ajungi la cincizeci de ani tinandu-l de mana pe omul pe care il iubesti nu este un dar sau o predestinare. Este munca. Un efort zilnic, a carui greutate nici nu o observi daca totul se imparte la doi si totul e facut la timp. Cauti retete, prescriptii, recomandari pentru o relatie perfecta? Pentru omul potrivit? Fii tu in primul rand persoana potrivita. Daca nu esti, tinde sa fii. Daca gresesti, recunoaste. Daca nu stii, intreaba. Daca vezi ca se rupe, ia si indreapta. Uneste. Vorbeste. Construieste. Asculta. Repara. Fa ceva. si asta se refera la ambii. Este greu sa oferi? Sa devii un bun prieten? Sa ai mai multa rabdare? Sa fii mai bun? Sa zambesti mai des? Sa oferi devotament? Sa ierti cand trebuie? Sa ceri iertare? Daca vrei o reteta buna, nu trebuie decat sa le unesti pe toate in acelasi intreg, pe care unii fericiti il numesc relatie. "

Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© bundecitit.ro
Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.