Frecvența Geniu. Instrucțiuni de accesare a Minții cosmice

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
400
ISBN:
9786066393614
BDCID:
00499775
Frecventa Geniu. Instructiuni de accesare a mintii cosmice
Chiar si observatorului celui mai neatent ar trebui sa-i fie clar faptul ca, acum, se impune o noua constiinta mondiala asupra fiecarei forme de viata de pe planeta – constiinta care cere o schimbare radicala in modul de a gandi si a trai. Acestea doua sunt unul si acelasi lucru. Fiecare civilizatie se bazeaza foarte tare pe scanteile ocazionale de geniu, provenite de la putinii care-si revendica mostenirea. Chiar si in aceasta situatie, ei sunt considerati de catre stiinta ca fiind ciudatenii ale naturii. Religia ii considera persoane binecuvantate de Dumnezeu, in contrast cu „multimea de pacatosi” care isi pun nadejdea in darurile si binecuvantarile celor cativa alesi.
Geniul nu este un rezultat al accidentelor mediului inconjurator, sau al mutatiilor genetice.El nu este dat doar catorva alesi.Geniul este o Frecventa a mintii si trupului, care perimeaza intregul spatiu si intreaga materie.

Prin urmare, ca orice frecventa, poate fi „accesata”, se poate rezona cu ea si poate fi folosita prin metode adecvate.

Carti Sanatate Carti Dezvoltare Personala Carti Spiritualitate și Ezoterism Carti Sfaturi Practice Carti Spiritualitate Carti Non Fictiune

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit