Miracolele Craciunului


0 ( 0 )

AUTOR:
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
76
ISBN:
6426308002623
BDCID:
00497221

Atunci cand vorbim despre miracole, de cele mai mutte ori, ne gandim la minuni care au schimbat fata omenirii, la fapte glorioase ale celor care au tinut in maini destinele lumii, la scene istorice sau religioase invatate, povestite sau studiate. Insa, cati dintre noi ne bucuram de miracolele adevarate? Cati dintre noi vedem miracolul de langa noi? Un zambet inecat in lacrimi de fericire al maicutei dragi care isi revede copiii rispiti prin lume venind acasa, dupa ce zile, luni sau chiar ani intregi i-a asteptat linistita, cu sufletul sfasiat de dor in pragul casei parintesti, bucuria sincera din ochii unui copil atunci cand isi imbratiseaza parintii, recunostinta din ochii unui suflet necuvantator care isi gaseste o familie iubitoare sau, pur si simplu,fericirea inexplicabila simtita an de an cand cade prima zapada. Oare nu tocmai aceste mici bucurii creeaza cel mai mare miracol din noi - Viata? Despre asta vorbesc povestile de iarna reunite sub titlul Miracolele Craciunului, despre gesturile simple care fac intotdeauna diferenta si care impreuna pot crea mari miracole, despre trairi, clipe, amintiri in care s-ar putea regasi fiecare dintre noi, duse in lumi de altadata, in lumi in care timpul nu era dusmanul omului, iar momentele erau traite cu o alta intensitate si insemnatate, toate sub cupola magica a sarbatorilor de iarna. Miracolele Craciunului exista! - Bianca Buca

Cinci minunate povesti de Craciun. Cinci povesti despre bunatate si iubire, despre familie si miracole, despre frumusetea si simfonia inghetata a iernii. Povesti impletite cu ilustratii maiestre care vor incanta ochiul si sufletul cititorului.

Cuprins:
O • sansa la viata • Simfonia iernii • Povestea din spatele ferestrei • Primul fulg de nea • Patura in carouri

Fragment:
"Se aud in zare zurgalaii saniei cu colindatori. Erau ei. Veneau, ca in fiecare an, la casa parinteasca. Glasurile zglobii, ce se auzeau in patru zari, erau din ce in ce mai puternice, semn ca se apropiau de poarta. Au ajuns. Sunt chiar in fata portii. Zarva mare, bocanci scuturati de zapada... Dau navala cu totii in casa bunicilor si o inunda cu bucurie. Sar care mai de care de gatul batranilor, ale caror fete se lumineaza de fericire. Apoi ii iau la rand pe toti cei sase batrani camarazi patrupezi. l-au asteptat, ca in fiecare an, cu masa pusa in camera aceea tinuta de buna.
A fost o alta seara de neuitat petrecuta alaturi de cei dragi in iarna vietii! Insa, dupa lasarea noptii si a linistii, si-a reluat vechiul sau obicei si a adormit in fotoliul din fata focului, cu toti camarazii la picioare si cartea de rugaciuni in mana, pufaind din pipa sa si gandindu-se ca in imbratisarea fiecarei mame regasim caldura unei bucati de lana impletita in carouri.
Miracolele Craciunului exista!"

Carti Pentru Copii Carti Adolescenti

Comandă CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit