Arta subtila a seductiei

0 ( 0 )
AUTOR:
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
368
ISBN:
9786067892383
BDCID:
00497039
Arta subtila a seductiei. Cum sa fii atragator prin onestitate
De la autorul bestsellerului international Arta subtila a nepasarii   Arta subtila a seductiei iti arata cum sa devii un barbat atragator nu cu ajutorul stratagemelor si replicilor de agatat ingenioase, ci prin efortul de a te imbunatati pe tine insuti. Abordarea lui Mark Manson se bazeaza pe dobandirea sigurantei de sine in relatiile cu femeile si, in acelasi timp, pe exprimarea onesta a propriei vulnerabilitati. Cartea se concentreaza asupra procesului emotional al seductiei, nu asupra parcurgerii mecanice a pasilor unui plan prestabilit. Scopul ei este sa te ajute sa creezi conexiuni autentice cu femeile, nu doar sa le impresionezi.
Arta subtila a seductiei este cel mai sincer si mai matur ghid pe care il poti folosi pentru a atrage femei fara sa te prefaci si fara sa-i copiezi pe altii. Din el vei afla: • de ce sfaturile de dating obisnuite nu sunt eficace pe termen lung; • cum sa descoperi credintele si atitudinile care iti saboteaza succesul; • care sunt comportamentele atragatoare pentru femei; • cum sa depasesti teama de-a aborda femeile care iti plac; • cum sa ai un aspect mai atragator cu putin timp si efort; • cum sa porti conversatii interesante cu o femeie; • cum sa-ti dezvolti simtul umorului.
Mark Manson este blogger, scriitor si antreprenor in mediul online. Din 2008 pana in 2012, a fost consilier de dating pentru sute de barbati din intreaga lume. Blogul lui, MarkManson.net, este citit in fiecare luna de peste doua milioane de vizitatori. In prezent, Mark este casatorit si locuieste la New York. 

Carti Sanatate Carti Dezvoltare Personala Carti Psihologie Carti Diverse Carti Diverse Carti Lecturi Motivaționale Carti Științe Umaniste Carti Stiinte Carti Psihologie Practica Carti Non Fictiune

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit