Ce cauta povestea mea in filmul lor

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
260
ISBN:
2000000920139
BDCID:
00496949
„Ce caută povestea mea în filmul lor?” este o „poveste” cu un Făt-Frumos și o Ileana Cosânzeana, luptând, umăr la umăr, cu un Balaur cu multe capete.
Autorul s-a simțit obligat moralmente să scrie această carte pentru ca și omul obișnuit să afle ce se întâmplă în spatele unor filme de succes… adevărat fiind că există o puzderie de pseudocreatori care își însușesc fără pic de rușine munca altora, împăunându-se mai apoi ca fiindu-le propria lor creație.
Cum, de prea multe ori pe „covorul roșu” se afișează cei care nu au nici un fel de merit… în timp ce adevărații creatori rămân anonimi, era și timpul să tragă cineva cuvenitul semnal de alarmă.
„Povestea”, care încă nu a ajuns la final, indiferent de deznodământ („Pe scut sau sub scut”), poate fi privită și ca o minunată narațiune despre un El și o Ea, un cuplu care a nu s-a dat înapoi să lupte – reușind chiar să învingă – un sistem murdar, dragostea fiind cea care le-a insuflat forța necesară ca să răzbească în acest război inegal, irațional… o poveste unică despre o luptă crâncenă pentru aflarea adevărului!

Carti Fictiune

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit