Veverita Curajoasa si Alunul cel Vrajit

10 ( 1 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
60
ISBN:
9786060710059
BDCID:
00496639
Am retrait acum, ca adult, lumea povestilor din trecutul copilariei mele fericite pe care vreau sa v-o impartasesc si voua dragi copii.   Voi incepe cu Veverita curajoasa si Alunul cel Vrajit, povestea unei veverite care, ar face orice pentru a-si ajuta prietenii la nevoie.   Neinfricata, ea este dispusa sa isi dea chiar si viata pentru cei apropiati. Va reusi ea oare sa isi salveze suratele?!


Delia Manuela Codin-Zorzoliu, nascuta pe 28 Martie 1987, in Bucuresti, debuteaza in revista Liceului Tudor Vladimirescu din Draganesti-Olt , in anul 1998,  cu poezia “Iarna Grea.”   Este autoarea povestilor pentru copii Cel de-al cincilea anotimp, Calatorie cu un neuro,  Printesa Prepelita si Bobul de Porumb Fermecat, Zana marii, Veverita Curajoasa si Alunul cel Vrajit, Broscuta de Cristal si Zana Nuferilor. Are in lucru cateva romane si in pregatire un volum de poeme.

Carti Pentru Copii Carti Dictionare Carti Literatură Română Carti Beletristica Carti Pentru Premii Scolare Carti Enciclopedii Dictionare Si Atlase Carti Literatură Universală Carti Ghiduri Si Bilingve

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2021 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit