Caiet de pregatire la Istorie si Geografie. Clasa a IV-a, semestrul al II-lea

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
80
ISBN:
9786067271492
BDCID:
00496272
Va propunem continuarea caietului de lucru semestrial Geografie – Istorie. Urmarind tematica din programa scolara in vigoare, caietul contine activitati de invatare diverse, prin care se asigura formarea competentelor specifice Geografiei si Istoriei pentru clasa a IV-a. Fiecare lectie contine: – notiunile teoretice de baza, pentru a facilita insusirea cunostintelor fundamentale; – exercitii bazate pe observatii si notiuni practice; – pentru sectiunea Geografie hartile, graficele si ilustratiile numeroase reprezinta un suport al invatarii logice si de lunga durata; – la sectiunea de Istorie veti regasi un jurnal pe care elevii vor trebui sa il completeze pornind de la anumite cerinte, fapte istorice sau informatii despre mari conducatori ai lumii.
Speram ca in acest mod vom reusi sa veni in intampinarea elevilor si le vom trezi curiozitatea pentru a descoperi cat mai multe informatii atat despre geografia cat si despre istoria patriei noastre.

Autori: C. Serban, N. Burcea, C. Cocerhan / M. Manea, A. Grigore, A. Smeureanu, M. Draghici

Carti Auxiliare şcolare Carti Auxiliare Clasa A 4-a Carti Geografie Clasa 4 Carti Semestrul Ii Clasa 4 Carti Manuale Scolara Carti Culegeri Auxiliare

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2023 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit