Dexter. Vise intunecate

Dexter. Vise intunecate

Descriere

Nimeni nu ma iubeste si nu ma va iubi vreodata. Mai ales - eu. Stiu ce sunt si stiu ca n-ai ce iubi la mine...   In adancul inimii, Dexter Morgan este gentlemanul perfect, are o prietena timida si pare sa duca o viata normala si discreta, ba chiar banala. Desi vederea sangelui ii face rau, el analizeaza tipare de improscare a sangelui pentru politia din Miami. Insa Dexter mai are un hobby secret: este un criminal in serie care a ucis deja 36 de oameni, dar actionand de fiecare data ca un adevarat justitiar anonim. 
Desigur, cei rai n-au parte de odihna, iar eu cu siguranta ma numaram printre ei.   Dexter Morgan este unul dintre cele mai fascinante personaje create vreodata: primul criminal in serie care te face sa-i tii pumnii in orice imprejurare. Prin romanele care-l au drept erou pe Dexter, Jeff Lindsay a reusit sa rastoarne asteptările oricarui cititor.

O opera de arta macabra. - The Miami Herald   Intunecat si complex. Proza lui Lindsay este indrazneata si, in mod neasteptat, plina de umor. - USA Today   Ca o pala de aer proaspat ce spulbera toate conventiile genului crime - soseste Dexter! - The Denver Post   Primul criminal in serie care ne cerseste iubirea fara sfiala. - Entertainment Weekly

Pe aceeași temă

Jeff Lindsay