Educatie plastica. Manual clasa a VIII-a, Radu Lilea, Valeriu Pantilimon

0 ( 0 )
EDITURĂ:
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
80
ISBN:
9786069089545
BDCID:
00494556
Modern, perfect adaptat formarii si dezvoltarii de noi competente, manualul propune un model didactic bazat pe invatarea prin investigare, analiza si aplicatii. Pe langa abordarea continuturilor specifice disciplinei, lucrarea prezinta, pentru fiecare tema in parte, legatura acesteia cu alte domenii si cu realitatea cotidiana. Elevul are astfel sansa de a conecta experienta personala, din orizontul apropiat, cu realitatile din domeniile artelor, designului etc.   Manualul urmareste initierea dialogului cu opera de arta si descifreaza cu ajutorul termenilor specifici disciplinei mesajul artistic al operei de arta in contextul epocii, furnizand continuturi adecvate nivelului de studiu. Este orientat spre constientizarea valorilor artistice, cu scopul de a le oferi elevilor ocazia de a intelege si de a descoperi latura estetica a sensibilitatii si exprimarii culturale.
Lucrarea se situeaza dincolo de transferul de cunostinte si care doreste sa intregeasca setul de valori estetice al culturii generale necesare fiecarui elev. Ofera o legatura coerenta intre experienta trecutului cultural-artistic si intelegerea prezentului.   Intelegerea de ansamblu il va ajuta pe elev sa emita judecati de valoare legate de domeniul artelor vizuale, oferind, totodata, o perspectiva mai ampla asupra altor discipline si asupra vietii de zi cu zi. Contine metode de initiere in realizarea unor produse artistice sau de aprofundare a intelegerii mesajelor vizuale pe care le transmit operele de arta.   Manualul este o calatorie coerenta, continua si progresiva in domeniul educatiei plastice, dezvoltand gandirea analitica, reflexivitatea, gustul si cultura estetica.

Autori: Sanda Amarandei, Radu Lilea, Valeriu Pantilimon.

Carti Manuale Carti Bibliografie școlară și Auxiliare școlare Carti Manuale Scolare Carti Manuale Clasa A 7-a Carti Altele Clasa 7 Carti Non Fictiune Carti Manuale Scolara Carti Manuale Clasa 8 Carti Educaționale Carti Educaționale Carti Clasa Carti Clasa

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2023 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit