Pregatirea examenului de evaluare nationala in 25 de saptamani. Matematica 2020

Pregatirea examenului de evaluare nationala in 25 de saptamani. Matematica 2020

Descriere

Lucrarea de fata a fost elaborata pentru a veni in intampinarea pregatirii elevilor din clasa a VIII-a pentru Evaluarea Nationala la matematica.

Subiectele propuse de catre autori sunt alcatuite cat mai diversificat, astfel incat prin rezolvarea lor sa ofere elevilor o modalitate de verificare si sistematizare a cunostintelor invatate.   Culegerea contine: • programa scolara pentru Evaluarea Nationala la matematica, clasa a VIII-a; • un memorator cu principalele notiuni teoretice; • exercitii si probleme recapitulative structurate pe continuturi de invatare; • planificarea recapitularii materiei pe 25 de teme (tinand cont, in paralel, de programa pentru examen si de materia ce se invata in clasa a VIII-a), avand 25 de teste dupa modelul subiectelor de la examen; elevul poate rezolva un test pe saptamana fara a intalni exercitii din materia nestudiata inca; • 46 de modele de teste finale, dupa modelul subiectelor date la examen.

Autori: A. Postaru, A. Raducan, C. Mogos, C. Scaiceanu, Csapο, M. Georgescu, G. Marinescu, Gh. Craciun, L. Petrescu, M. Cimpoesu, M. Haiducu, M. Paunescu, M. Zaharia, N. Seimeanu, N. Stanica, N. Suciu, O. Badescu

Pe aceeași temă