Invat sa citesc cu Montessori, Charlotte Poussin, Marie Ollier

0 ( 0 )
AN EDIȚIE:
NR PAGINI:
32
ISBN:
9786060481355
BDCID:
00493280
Invat sa citesc cu Montessori: 84 de jetoane si 51 de tichete de lectura pentru a invata sa citesti foarte usor

Activitati concepute de o educatoare Montessori pentru a-i insoti pe copii pe drumul invatarii citit-scrisului.   Aceasta caseta ludica si practica contine: - Doua Jocuri de jetoane care invita copiii sa descopere literele intr-o maniera senzoriala:   - 8 jetoane abrazive, pentru stimularea pipaitului, vazului, auzului si miscarii.   - 8 jetoane cu imagini pentru a fi asociate acestor litere. - Doua jocuri de jetoane de lectura pentru asociere:   - 51 de tichete de lectura (12 serii).   - 51 de jetoane cu imagini (autocorectie pe verso). - Un joc cu 17 jetoane cu liste de cuvinte. - O fisa pentru a urmari progresele copilului. - Un ghid care prezinta pedagogia Montessori, precum si numeroase activitati amuzante si stimulative. (32 pagini)   Cititul este un joc de copil datorita acestui material senzorial si interactiv.

Charlotte Poussin este autoarea casetelor Cifre in relief, Litere in relief, Invat sa povestesc. Educatoare Montessori si director de scoala, ea este si autoarea cartii Montessori de la nastere la 3 ani – Invata-ma sa fiu eu insumi. Si-a crescut cei cinci copii inspirandu-se din metodele montessoriene, pe care doreste sa le promoveze in toate familiile.

Carti Pentru Copii Carti Auxiliare şcolare Carti Auxiliare Prescolari Carti Auxiliare Clasa Pregatitoare Carti Comunicare In Limba Romana Carti Prescolara Carti Joc

Comandă Cartea

Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2022 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit