Descoperă dinozaurii în 4D

Descoperă dinozaurii în 4D

Descriere

Descopera dinozaurii in 4D - Realitatea Augmentata   Utilizeaza aplicatia pentru a scana imagini si lasa magia sa te cuprinda!   Am creat aceasta carte, avand in vedere realitatea augmentata (AR). Obiectivul nostru este de a le oferi familiilor din lumea intreaga carti pozitive, practice, de divertisment, de a face invatarea mai vizuala, mai tangibila si mai distractiva. Credem in utilizarea tehnologiilor moderne, cum ar fi realitatea augmentata, pentru a depasi limitele performantei umane si pentru a oferi societatii perspective noi.

Aceasta carte se bazeaza pe studii stiintifice si pe informatii culese din expeditii in urma multor ore de munca in laboratoare. Speram ca aceasta carte te va face sa indragesti dinozaurii si, mai mult decat atat, poate chiar te va inspira sa faci propriile descoperiri uimitoare intr-o zi.

Oamenii de stiinta care studiaza dinozaurii sunt cunoscuti sub numele de paleontologi. Paleontologii lucreaza la fel ca detectivii: examineaza dovezile pe care animalele disparute le-au lasat in urma, cum ar fi urme de pasi, dinti, oase ori scoici gasite in fosile.

Pe aceeași temă