Șapte săptămâni de autoterapie

Șapte săptămâni de autoterapie

Descriere

Sapte saptamani de autoterapie. Depasirea temerilor, renuntarea la dependente, cresterea stimei de sine si adaptarea la schimbare

Oricat am citi si la oricat de multe seminarii am participa, atata vreme cat nu punem in practica ceea ce am invatat si am deprins, teoria nu are nicio valoare. Va propunem, asadar, un ghid practic de dezvoltare personala, conceput sub forma unui proiect de autoterapie, menit sa va ajute in regasirea starii de bine si a implinirii. Fiecare etapa este insotita de exemple concrete, de cazuri clinice din experienta autorului si de exercitii pentru o mai buna intelegere si fixare a cunostintelor teoretice.   Saptamana 1: Consolidarea si cresterea stimei de sine Saptamana 2: Analizarea si imbunatatirea relatiilor personale; ruperea legaturilor de dependenta Saptamana 3: Acceptarea schimbarilor inerente Saptamana 4: Combaterea anxietatii Saptamana 5: Asumarea adevaratelor valori Saptamana 6: Stabilirea obiectivelor Saptamana 7: Bucuria pe care o dobandim atunci cand traim in prezent   Nu suntem niste produse finite intr-o lume in care nu se mai schimba nimic, ci un proiect la care muncim in fiecare zi. Sa indraznim, asadar, sa ne transformam in cea mai buna versiune a noastra!

Medic specialist psihiatru si licentiat in psihoterapie psihanalitica, dr. Rodrigo Gutierrez Diaz este specializat in terapii comportamentale. Din 2012, profeseaza la Paris.

Pe aceeași temă