Harta de drumetie. Muntii Macinului


Etichete:
Editura:

An Aparitie:
2019
Nr Pagini:
1
ISBN:
9786068976136
BDCID:
00448562

Descriere

Harta de drumetie / Hiking Map. Editie bilingva romana-engleza

Harta Muntilor Macinului poarta indicativul MN24, ceea ce-nseamna ca este al douazeci si patrulea numar din colectia Muntii Nostri
Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere si s-a tiparit pe hartie rezistenta la umiditate. Este usor de citit si simplu de utilizat datorita stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke si datorita structurarii practice ale informatiilor. Totul este la indemana, exact acolo unde este necesar, fiind utila atat pasionatilor de drumetii cat si profesionistilor.
Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise in detaliu in limbile romana si engleza, unele trasee avand atasate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o caseta tehnica continand: marcajul turistic verificat pe teren, ruta traseului, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcus total, coborare totala, timp de parcurgere dus-intors, practicabilitate in functie de anotimp etc. Harta contine si un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util in masurarea rapida a distantelor pe harta. Umbrirea si curbele de nivel scot in evidenta relieful, usurand orientarea.
Sa va bucurati de aceasta harta, sus pe culmile insorite ale Muntilor Macinului, scrutand in zare dupa vestigii de cetati.
Scala: 1 : 55 000

Dimensiune harta: 800 x 700 mm


Comanda CarteaTermeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2020 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit