Plicul creativ – Set activitati creative si educative pentru copii

Plicul creativ – Set activitati creative si educative pentru copii

Autor
An publicare
2020
Nr. Pagini
ISBN
0684811843621

Descriere

Plicul Creativ este o noutate absolută ce se adresează copiilor de grădiniță și școala primară. Fiecare KIT din cadrul colecției conține 3 proiecte de lucru care vor fi asamblate, lipite, colorate, recreate, ajutându-i pe cei mici în dezvoltarea cognitiv-emoțională și stimulându-le creativitatea și imaginația.Plicul Creativ este un suport educativ și distractiv, o experiență pentru întreaga familie, copiii îl pot descoperi oriunde, acasă, împreună cu părinții sau bunicii sau la grădiniță și școală.
Cu ajutorul acestui KIT de activități: CREĂM, POVESTIM, ÎNVĂȚĂM, NE JUCĂM, NE IMAGINĂM, DESENĂM, RECICLĂM, COLORĂM, LIPIM, NE DISTRĂM.
KIT-ul nr.1 „În lumea poveștilor” este dedicat iubitorilor de lectură, micilor actori, scenariști și regizori. Îi ajută pe aceștia să descopere fascinanta lume a personajelor din povești și magia teatrului, să își dezvolte limbajul, să descopere, să interacționeze prin jocuri de rol.
Conținut KIT de activități creative nr. 1:
Proiect A – Creează propria carte „Ursul păcălit de vulpe”
copiii vor găsi 4 scene alb-negru ale cărții și personaje: vulpea, ursul, peștii, țăranul– copiii le colorează, le lipesc și recreează povesteaProiect B – Creează propriul semn de carte
copiii vor descoperi un semn de carte din carton și decorațiuni pe care le colorează și le lipescProiect C – Creează propriul teatru cu personajePlicul Creativ devine chiar scenă de teatru după ce se desprinde masca de vulpe de pe fața cutiei
Personajele: ursul, vulpea și țăranul sunt din carton colorat și vor fi asamblate pentru scena de teatru împreună cu decorul poveștii, copiii vor juca fiecare personaj, iar întreaga poveste prinde viață*KIT-ul conține și un joc-surprizăProdus recomandat copiilor peste 3 ani.

Dimensiuni cutie: 32*23*5.5 cm

Pe aceeași temă