Dragoste pe vremea izolarii

Dragoste pe vremea izolarii

Autor
Editura
An publicare
2020
Nr. Pagini
128
ISBN
9786069092507

Descriere

Dragoste pe vremea izolării este o altfel de carte. O altfel de poveste. O poveste pe care tu, dragă cititorule, o vei reconstitui singur pe parcursul lecturii celor 50 de scrisori. Sunt 50 de zile de izolare și tot atât de multe scrisori. Câte una pe zi, trimisă persoanei dragi care este undeva departe, în altă țară.
O poveste de dragoste și o poveste de viață. O relație frumoasă, supusă acum celui mai mare test, al separării forțate. Fiecare scrisoare dezvăluie o altă latură, iar parcurgerea lor este o călătorie emoționantă în lumea iubirii. O iubire care acum, datorită perioadei de izolare, nu mai există decât la distanță, atunci când dorul devine sfâșietor și trecutul, atât frumos, lasă locul prezentului urât. Una dintre rarele ocazii în care este mai bine să trăiești din amintiri.
Dar cartea nu este numai o poveste. Citind-o vei descoperi lucruri pe care le poți pune în practică și în relația ta. Fiind coach, nu am putut să nu includ și lecții de viață pe care ți le ofer cu drag, aspecte care îți pot fi de folos pentru a avea o relație mai profundă și mai fericită. Sunt lucruri simple, atât de simple încât avem tendința să le ignorăm, dar asta nu le face mai puțin importante. Iar fericirea vine în stropi de lucruri simple, așa cum scriam în cartea Un bărbat iubește mai mult decât o femeie.
Am spus mereu că dragostea este cel mai frumos lucru care merită trăit, indiferent de forma sub care apare ea. Dragoste pe vremea izolării este ea însăși iubire. Nu poți scrie o carte fără să o iubești. Fără să îi iubești personajele. Și fără să îți iubești cititorii.
Iar acum te invit să descoperi, zi de zi, scrisoare de scrisoare, povestea unei iubiri cu totul speciale.

Pe aceeași temă